Operasyonel Denetim &Kar Zarar Değerlendirme

İşletmenizin belirli aralıklarla veya sürekli olarak operasyon, mali ve finansal, maliyet kontrolü,  satış pazarlama ve hizmet kalitesi, müşteri memnuniyeti  açısından denetlenmesi ve sizlere rapor edilerek uygunsuzluk ve sapmaların düzeltilmesi amaçlanmaktadır. Uzmanlarımız tarafından yapılan denetlemeler sonucundaki uygunsuzlukların düzeltilmesi  çalışmaları işletmenizin verimliliğini ve yatırımınızın değerini yükselten,  aynı zamanda size hiç vakit harcamadan sürekli işletmenizin başında imişsiniz gibi kontrol olanağı veren önemli bir hizmettir.

Rekabet şartlarının zorlaştığı şu günlerde oteller her zamankinden fazla daha çok satış, daha düşük maliyet ve pazarda sürekli yer edinebilme çabası içinde olmak zorundalar.

Mungan operasyonel check up programı detaylı bir şekilde otelinizin kuvvetli ve zayıf yönlerini araştırarak buluyor ve gerek gelir arttırıcı gerekse maliyetleri düşürücü çalışmaları yapıyor.

Mevcut otel işletmeleriniz için operasyonel olarak karlılığınız arttıracak bir denetim ve değerlendirme çalışması. 

Otelin kapasitesine bağlı olarak 2-5 gün arası yerinde operasyon ve sistem denetimi.

Gerekli görülen yöneticilere mülakat,

Satış, pazarlama, stok , envanter, satın alma,cost, enerji, bakım onarım, organizasyon şeması ve İnsan kaynakları raporlarının incelenmesi.

Sonuç raporda Değerlendirilecek konular:

Gelirler Giderler Bütçedeki sapmaların değerlendirilmesi.
Hizmet &Kalite anket yönetimi
Misafir memnuniyet ölçüm sistemleri ve yönetimi
İnsan kaynakları&yönetim organizasyon
Personel sayıları ve verimlilik
Personel motivasyon   
Kurumsal kimlik uygulamaları
Yatırım  yenileme  ihtiyaçları
Değerlendirme sonucu ve tavsiyeler